Collagen håller dina leder hälsosamma, starka och rörliga!

 

Tänk om det fanns ett sätt du kunde hålla dina knän hälsosamma, starka och rörliga i flera år framöver? Ett sätt att skydda dig mot dagliga förslitningar och uppehålla deras funktion? Likadant för dina höfter, axlar, händer och övriga leder?

Tänk om det var säkert, naturligt och kostade mindre än 10 kronor per dag?

Och tänk om det innehöll ett kraftfullt näringsämne som var vetenskapligt bevisat att ge dig DUBBEL effekt i jämförelse med glukosamin och chondroitin?

Det finns en sådan lösning.

Huvudorsaken till att de flesta kosttillskotten för lederna inte fungerar eller slutar fungera efter ett tag är att de misslyckas med att adressera huvudorsaken till dina ledproblem. Många lider fortfarande från daglig smärta och stelhet för att dessa produkter inte levererar den bästa kombinationen av näringsämnen de behöver för att vara effektiva.

Om du försöker hålla dig aktiv vet du vad det innebär att lida av stelhet och andra gnagande ledproblem, speciellt dagen efter du har tränat. Du vill ha lindring baserad på vetenskapliga resultat! Och inget jag har sett har mer gedigna vetenskapliga bevis och överlägsna resultat än det nya naturliga genombrottet: kycklingkollagen.

Kollagen är ett naturligt protein och en stor del av bindväven som håller ihop dina leder och ger dem elasticitet så du lätt kan röra på dig. Dessutom är kollagen nödvändigt för brosktillverkning och reparering.

Problemet är att med åldern minskar dina nivåer av naturligt förekommande kollagen… Som tur är visar ny forskning att kycklingkollagen hjälper till att lindra överarbetade leder och ökar ledrörligheten och smidigheten – så du känner dig yngre igen!

En grupp frivilliga människor som kände obehag under och efter träning tog 40 mg per dag av kycklingkollagen. Tester visade att subjekten var kapabla att träna längre utan obehag och återhämtade sig snabbare efter träningen i jämförelse med tidigare. Som en bonus upplevde de också ökade rörlighet i knäna.

En annan spännande klinisk studie visar att kycklingkollagen gav bättre resultat än både Glukosamin och Chondroitin!

När jag letar efter nya naturliga hälsolösningar för mina patienter är jag inte lätt imponerad. Jag är väldigt kräsen och letar bara efter fantastiska resultat.
Nu tror jag att jag har hittat det i kycklingkollagen, och jag är inte ensam. I den här blinda studien tog subjekten antingen en daglig dos av 40 mg kycklingkollagen eller en daglig dos av 1,500 mg glucosamin och 1,200 mg av chondroitin under 90 dagar.

Resultaten visade tydligt på bättre resultat för kycklingkollagen!

Kycklingkollagen kan hjälpa dig genom att gå till botten med dina ledproblem. Det innehåller den typen av kollagen som är en stor komponent av det naturliga ”limmet” som hjälper dina leder absorbera chock, öka elasticitet och det hjälper också till med att sätta igång regeneration och reparation.

Mer än dubbelt så mycket förbättring i komfort och smidighe i de nedre extremiteterna rapporterades av deltagare som tog kycklingkollagen under tre månader istället för glukosamin och chondroitin.

Mer är dubbla förbättringar för patienter med dagliga värkar och smärtor likaså, plus 3 gånger bättre ledrörlighet!

Varför så bra resultat? För att det jobbar på flera plan för att hjälpa dina åldrande leder.

Först och främst är kycklingkollagenet framställt under en patenterad lågtemperatursprocess som ser till att det är strukturellt överlägset och biologiskt användbart för kroppen.

Sen jobbar det med ditt immunförsvar för att sätta igång en hälsosam inflammatorisk  respons – åter igen något som glukosamin och chondroitin inte gör.

Lägg till det faktum att kycklingkollagen bidrar med byggstenarna för hälsosamt ledbrosk och du har en vinnande lösning…


Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *