Om oss
”För varje läkemedel som gynnar patienten, det är ett naturligt ämne som kan uppnå samma effekt.”

Biomax HB är ett kunskapsföretag som importerar, utvecklar och marknadsför hälsokostprodukter som bidrar till ökad livskvalitet för den enskilda individen

Vår vision är att öka välbefinnandet i dagens samhälle där själva individen behöver ta ansvar för sin egen hälsa och livskvalitet.

Vi på Biomax har även en butik i Kållered, Göteborg där vi har inriktat oss på speciella produkter inom hälsokost. Vi tar ständigt in nya produkter främst från USA men även från andra länder som ligger långt före oss vad gäller alternativmedicin. Du är välkommen att boka en konsultation, håranalys eller en laserbehandling – eller bara titta in för en pratstund.

Vi fokuserar mest på nya, innovativa produkter av hög kvalité med betoning på säkerhet och effektivitet.

Vår förhoppning är att fler personer upptäcker möjligheten att förbättra sitt liv genom att ge kroppen det stöd som behövs för hälsa och vitalitet.

Våra produkter är helt naturliga, hämtade från naturens mångfald och som ger hälsomässiga, stärkande och förebyggande effekter.
Kunden skall alltid känna sig säker på att våra produkter är välbeprövade och produktinformationen bygger på klinisk dokumentation.

Eken Hälsobutik:

Ekenleden 15A
428 36, Kållered
Västra Götaland

Öppettider:

Tisdag – Fredag: 10:00-18:00
Lördag: 10:00-15:00
Söndag: Stängt
Måndag: Stängt

Återförsäljare:

För mer information om hur du blir återförsäljare av Biomax produkter, vänligen kontakta oss: [email protected]